#Lightweight

Takket være det forstærkede design og de lette komponenter vejer Airconic Spinner 77 kun 3,2 kg.

#CoatedZIP

En unik og elegant designet kollektion med en vandafvisende, belagt lynlås

#Colourful

Airconic-kollektionen fås i et stort udvalg af levende farver, der gør din rejse mere farverig og sikrer, at din bagage skiller sig ud på bagagebåndet.

#BuiltToLast

Den er fremstillet af slidstærk polypropylen med fin mat tekstur for at give en kuffert, der er mere modstandsdygtig over for hårde stød og slitage.

Airconic

Her er Airconic – vores letteste, hårde kuffert nogensinde! Den store kuffert vejer kun 3,2 kg – utroligt! American Tourister beviser endnu en gang, hvordan de ubesværet pakker innovative, lette kufferter ind i en moderne pakke. Linjerne, der løber rundt om kabinettet, giver Airconic et dynamisk og moderne udseende. De dobbelte hjul, de ergonomiske håndtag og den indbyggede TSA-lås sikrer komfort. Uanset hvilken farve du vælger, har du aldrig rejst så let. Bemærk, at der ikke kan anvendes rabatter eller rabatkoder på Airconic-, Bon Air DLX- og Novastream-kollektionerne.

Vores letteste kuffert nogensinde med dobbelte hjul, belagt lynlås, ergonomiske håndtag og en indbygget TSA-lås. Du kan vælge mellem fire størrelser og ti farver.

Airconic