Håndbagage til Ryanair

Ryanair er et af Europas største lavprisflyselskaber og har sine egne regler for håndbagage. Det er vigtigt at kende disse retningslinjer, før du rejser, så du kan undgå ekstra gebyrer eller problemer i lufthavnen. Det er derfor, American Tourister har en dedikeret sektion med Ryanair-godkendt håndbagage til din næste rejse.

Ryanair
Denne taske kan tages gratis med ombord på Ryanair-fly.
Dobbelttjek altid med dit flyselskab, før du rejser, for at få de seneste oplysninger.
Take2cabin S Rygsæk

Ryanair-godkendt håndbagage til din næste flyrejs

Rejser du med Ryanair? Flyselskabets strenge regler kræver, at din håndbagage har den perfekte størrelse og vægt. Men bare rolig, vi har en løsning! Her finder du et udvalg af Ryanair-godkendt håndbagage, som er perfekt til din rejse.
For at undgå unødvendige forsinkelser og gebyrer er det vigtigt at følge Ryanairs retningslinjer for håndbagage, før du vælger din bagage. Ved at tjekke flyselskabets mål, vægt og antal tilladte tasker kan du undgå uønskede overraskelser, når du går om bord.

Shopping efter prisbillige og holdbare kabinekufferter og bagage til Ryanair

Hvis du leder efter billige og holdbare kabinekufferter og bagage til din næste rejse med Ryanair, er der masser af muligheder hos American Tourister.
Når du køber kabinekufferter og bagage til Ryanair, er det vigtigt at overveje dine personlige behov og præferencer. Nogle rejsende foretrækker tasker med hård skal på grund af deres holdbarhed og beskyttelse, mens andre vælger bløde tasker på grund af deres fleksibilitet og letvægtsdesign.
Uanset hvilken type taske du vælger, har vi sørget for, at al bagagen på denne side opfylder Ryanairs retningslinjer for størrelse og vægt.

Hvad er målene på Ryanairs håndbagage?

Ryanair tillader rejsende at medbringe ét stykke håndbagage, der ikke må være større end 40 cm x 20 cm x 25 cm. Dette inkluderer hjul og håndtag.

Hvor meget koster det at checke Ryanairs håndbagage ind?

Ryanair opkræver et gebyr for indchecket bagage, og prisen varierer afhængigt af bagagens vægt og størrelse samt ruten og bookingtidspunktet. Det er som regel dyrere at checke sin bagage ind i lufthavnen end at gøre det online før flyrejsen.

Kan jeg medbringe en rygsæk som håndbagage hos Ryanair?

Ja, Ryanair tillader passagerer at medbringe en lille taske om bord, som kan være en rygsæk eller håndtaske. Tasken skal passe under sædet foran dig og må ikke overstige målene 25 cm x 20 cm x 40 cm.

Er der nogen restriktioner på væsker i Ryanairs håndbagage?

Ja, Ryanair følger de samme regler som andre flyselskaber med hensyn til væsker i håndbagagen. Passagerer må medbringe en lille pose med væsker, aerosoler og geler i beholdere på højst 100 ml pr. genstand. Alle genstande skal placeres i en klar plastikpose, som skal forsegles og fremvises ved sikkerhedskontrollen til inspektion.