►►►GRATIS LEVERING & GRATIS RETURNERING◄◄◄

Verdenskendt for kvalitet

  >  

Kufferter

Our hardside suitcases

Vores hårde kufferter

Hvis du skal ud på en lang og spændende rejse i nogle uger, kan en stor hårdskalds kuffert være den bedste løsning. Se American Touristers flotte udvalg af letvægtsbagage med hård skal, hvor styrke og lethed går op i en højere enhed. Disse store og ekstrastore, hårde kufferter sikrer beskyttelse af skrøbelige genstande, og med deres stødabsorberende, holdbare og superstærke udvendige skal er de den perfekte løsning til bagage, der tjekkes ind.

Our softside suitcases

Vores bløde kufferter

Vi er alle nødt til at være fleksible sommetider, og rejser kræver ofte bagage med stor fleksibilitet. Med American Touristers udvalg af store bløde kufferter får du en perfekt letvægtsbagage når du skal rejse i to uger, som er nem at håndtere og køre, når du skal videre til din næste destination.

Our Luggage Sets

Vores kuffert sæt

Nogle gange er én kuffert bare ikke nok. Vores bedste kuffertsæt kommer i forskellige størrelser: vælg den, som passer bedst til dig og du kan være sikker på en kuffert af god kvalitet og med flot indretning. Se vores matchende 2 og 3 deles kuffertsæt nu!