Verdenskendt for kvalitet

Find den perfekte håndbagage

Vi anbefaler som håndbagage

Hvis du ikke ønsker at miste kostbar tid på at vente i lufthavne, og gerne vil spare nogle penge ved at undgå omkostninger til indtjekning af bagage, skal du vælge en håndbagageløsning, som du kan tage med dig i flyet.

Følg disse enkle trin til at finde din perfekte håndbagage:

 • step 1

  Kontrollér håndbagagemålene

  Kontrollér håndbagagemålene hos de flyselskaber, du flyver med oftest. Du vil opdage, at der findes flere forskellige størrelses- og vægtrestriktioner. Nogle flyselskaber bruger samme kvoter. For eksempel tillader easyJet og British Airways begge håndbagage i størrelsen 56 x 45 x 25 cm, mens Ryanair, Vueling og Air Berlin deler den samme tilladte håndbagagestørrelse på 55 x 40 x 20 cm.

 • step 2

  Choose your style

  American Tourister tilbyder en række løsninger til hvert flyselskab, så du kan vælge din foretrukne stil fra vores fantastiske udvalg af farverige, funky, hårde og bløde kufferter.

 • step 3

  Pak og rejs!

  Glem ikke at tjekke den maksimale vægt, der tillades ombord.

Din ideelle håndbagage er lige her!

Bemærk: Vi bestræber os på at offentliggøre ajourført håndbagageinformation, men det anbefales stærkt, at du forhører dig hos dit flyselskab, inden du rejser, da håndbagagedimensioner kan blive ændret.

* Målene der blir vidst pr flyselvskab er ydre mål i centimeter, incl håndtag, hjul, støttefødder, sidelommer og alle udvendige dele.Volume målene, målene og vægten er udregnet på American Touristers laboratiorie. Ved brug af forskellig metoder der tolerere up til 1,5cm i omkreds og 5% i vægt som ikke kan indregnes.